fbpx

Международен ден на доброволеца

На 5 декември  се състоя награждаването на доброволци на дирекция “Превенции”, Община Варна, по повод Международния ден на доброволеца. Грамота в категория “Изключителна активност в Училищния превантивен клуб” получи нашата прекрасна ученичка от 11 “б” клас – Гергана Кирчева. 

Гергана се отличава с дисциплина и отговорност, които демонстрира във всяка обучителна сесия и информационна кампания. Знанията и усилията, които влага във всяка поставена задача, са достойни за уважение. Гордеем се с успехите й, които са поредното доказателство за нейната отдаденост и ентусиазъм, които показва ежедневно като доброволец. 

Да си доброволец не е нещо, което се учи. Доброволчеството се носи в сърцето. Гергана ни доказа, че носи в сърцето си безкористност и любов към хората!

Еньовден в ПГГСД “Николай Хайтов”
Еньовден в ПГГСД “Николай Хайтов”

В гимназията бяха пресъздадени традициите и обичаите на Еньовден под ръководството на Татяна Добринова и инж. Елена Милчева.  Вдъхновени от красивия летен празник, момичетата от 9 Б и 11 Б клас представиха танц на самодивите, танц "Еньова буля" и ритуали с аромат на...