fbpx

Международен ден на доброволеца

На 5 декември  се състоя награждаването на доброволци на дирекция “Превенции”, Община Варна, по повод Международния ден на доброволеца. Грамота в категория “Изключителна активност в Училищния превантивен клуб” получи нашата прекрасна ученичка от 11 “б” клас – Гергана Кирчева. 

Гергана се отличава с дисциплина и отговорност, които демонстрира във всяка обучителна сесия и информационна кампания. Знанията и усилията, които влага във всяка поставена задача, са достойни за уважение. Гордеем се с успехите й, които са поредното доказателство за нейната отдаденост и ентусиазъм, които показва ежедневно като доброволец. 

Да си доброволец не е нещо, което се учи. Доброволчеството се носи в сърцето. Гергана ни доказа, че носи в сърцето си безкористност и любов към хората!

Необичайните сгради по света в часа по английски език
Необичайните сгради по света в часа по английски език

На 17 януари се проведе открит урок по английски език в 8 д клас. Темата беше: "Моят дом и необикновените сгради по света". Чрез различни интерактивни методи учениците и нашите гости се запознаха с красивите и необичайни къщи по света. А Николета, Мирослав, Деси,...

Коледно вълшебство
Коледно вълшебство

На 22.12.2022г. в Младежки дом гр. Варна се проведе традиционния Коледен концерт на ПГГСД "Николай Хайтов". Партньори на събитието бяха Среднощколско общежитие "Михаил Колони" и ОУ "Васил Априлов" Варна. Танци, старобългарска възстановка с коледари, народни песни,...