НАЧАЛОНОВИНИЗА НАСУЧИЛИЩЕПРОФИЛ НА КУПУВАЧА ПРОЕКТИПРИЕМКОНТАКТИ  

                 
                 
  Новини
2018 - 2019 учебна година
           
 
 
 
   
 

Откриване на учебната 2018 - 2019 година
17.09.2018

17 септември бележи началото на Новата учебна 2018/2019 година и в ПГГСД“Николай Хайтов“, Варна. Отбелязахме я тържествено в училище със специално подготвена художествена програма. Директорът на гимназията ни,  инж. Мария Георгиева, приветства ученици и учители в празничния ден и обяви, че необичайното тази година е, че учебните занятия временно няма да се провеждат в нашата сграда поради ремонтни дейности. Създадена е организация за балансиран учебен процес. Пожеланието е да бъдем мотивирани и успешни! Да носим устрема към новото и красивото!
ДЕЦАТА... Има ли по-голямо богатство и радост от тях?! Те са слънцето и цветята в нашия живот. Те са бъдещето, нашите наследници, смисълът да продължим да творим! Обичаме ги безрезервно, а те ни  даряват   с уникални преживявания!
Има хора, които сияят! Може да не са чак толкова красиви, но когато говорят, когато се смеят, когато ги гледаш – светят толкова силно, че не ти остава дъх да забелязваш несъвършенства. Това са УЧИТЕЛИТЕ! Поклон за тях и на добър час!
Днес е първият учебен ден от 2018/2019 година! Здраве и спокойствие за всички!